Velkommen til deg som vurderer å søke lærerstilling i Nannestad kommune!

Nannestad kommune satser på skole og oppvekst!

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Gjennom «Strategiplan for mer og bedre læring» og tilhørende handlingsprogram for kompetansebygging, har vi holdt felles fokus på klasseledelse, skoleledelse og vurdering for læring over flere år. Dette har gitt tydelige resultater for elevenes læring og satsingen videreutvikles på alle skolene skoleåret 2018/2019.

Nannestad kommune har et stabilt og høyt kvalifisert lærerpersonale. Fra høsten 2018 har vi  noen ledige stillinger på barnetrinnet og på ungdomstrinnet.

Vi ønsker oss:

-        Lærere som har høye ambisjoner for elevenes læring

-        Lærere som leder elevfellesskapet slik at trivsel og læring går hånd i hånd

-        Lærere som aktivt bidrar til at hele lærerkollegiet utvikler seg og lærer sammen

Vi kan tilby:

• En kommune som vet viktigheten av utdanning og som satser på skolen
  • En kommune som erkjenner lærerens sentrale plass og som arbeider systematisk og integrert med klasseledelse og Vurdering for læring
  • En kommune som driver kompetansebyggende tiltak for alle lærere, samt systematisk veiledning og oppfølging av nyutdannede

Nannestad  kommune har i tillegg en fantastisk natur, med ski og turløyper rett på utsiden av inngangsdøren og et voksende og variert idretts –og kulturliv.

Med sentral beliggenhet og nærhet til flyplassen, kan du velge mellom å ta med kaffen på termos og nyte den i kommunens vakre natur eller å nyte den i mer urbane omgivelser som for eksempel vår nærliggende hovedstad. Eller kanskje en espresso i Roma frister mer? Uansett ønske og preferanse er Nannestad kommune det perfekte utgangspunkt med nærhet til flyplassen og tomter og boliger til fornuftige priser.

Velkommen til Nannestad – vi skal ta godt vare på deg!

Oversikt over ledige stillinger

Publisert: 16.02.2018 12:15:21