Markering av Ragnhild Hagas OL gull under Vinter-OL 2018 i Pyeongchang

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Ragnhild Haga ble individuell olympisk mester da hun vant 10 km fristil og olympisk mester i 4x5 km stafett under Vinter-OL 2018 i Pyeongchang.

Formannskapet og gruppelederne i kommunestyret besluttet i felleskap å gi Ragnhild 2 gaver. Gavene er opprettelse av et stipend som heter Ragnhild Hagas stipend til unge, lovende idrettsutøvere og en pengegave til hennes utøverfond pålydende kr 200.000,-.

Stipendet er på kr 10.000,- og deles ut årlig til en ung, lovende utøver innen alle idretter, både sommer- og vinteridrett, innen- og utendørsidrett, samt handicapidrett. Formålet med stipendet er å stimulere lovende utøvere innenfor idrettsområdet til ytterligere utvikling og interesse.

Gavene mottok Ragnhild Haga på en mottagelse med middag arrangert av ordfører Hans Thue på Kringler gård onsdag 20.juni 2018.

Nannestad kommune ønsker Ragnhild Haga lykke til i hennes videre karriere.

Publisert: 21.06.2018 16:14:07
Sist endret: 21.06.2018 16:14